Hesap Oluştur

Şifremi Unuttum?

Hakkımızda

10-03-2014 tarihinde Bilişim otomasyon ismi ile kurulan daha kaliteli, daha ekonomik,  daha kısa sürede sonuç alınabilen, kendini geliştirmeyi ve müşteri memnuniyetini artırmayı hedefleyen  firmamız bu bağlamda 15-01-2015 tarihinde çalışma sahasını, personelini, ekipmanlarını, kurumsallık anlayışlarını, bilgi ve becerilerini artırarak Tmc Bilişim Otomasyon Makine Elektrik Elektronik İmalat San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti. olarak ismini değiştirmiş ve Serhat Mah.1456 Sok. No:16 İvogsan / ANKARA - TÜRKİYE  adresinde  enerji, inşaat, taşımacılık, petro kimya, asfalt plent, asfalt plent taşıma, arıtma, damıtma,şeker paketleme, şişe paketleme, dolum-dozajlama, endüstriel  otomasyon gibi alanlarda  Taahhüt, Satış ve Proje Hizmetleri sunmaktadır. 

Yetki Belgelerimiz; - 1 kV altı ve 1 kV üstü Tesisler SMM Belgesi - Topraklama Yetkilendirme Belgesi - Yüksek Gerilim Tesislerinde İşletme Sorumluluğu Yetkilendirme Belgesi - Topraklama Ölçümleri ve Raporlanması -  Elektrik İç Tesisat Kontrolü ve Raporlanması - Yüksek Gerilim Tesisleri İşletme Sorumluluğu - Trafo Bakımları - Alçak Gerilim ve Yüksek Gerilim Proje Çizimi  ve Kabulü - Teknik Uygulama Sorumluluğu (TUS) - AG ve OG Proje Danışmanlığı - Güç Artırım Projeleri Ve Kabulü, Proje, Taahhüt ve  Mühendislik.

Tecrübeli kadrosuyla güncel teknolojiyi takip eden firmamız, müşteri memnuniyetini sağlama doğrultusunda "Maksimum kalite, Minimum maliyet, İstenen ürünün ve hizmetin zamanında teslimi" prensibini ilke edinmiştir.

Otomasyon proseslerinin gerçekleştirilmesinde, insanın bizzat üretim yapma görevini kontrol ekipmanları ve scada sistemlerinin üstlenmesiyle düşük işletme masrafları ve az yatırım ile aynı işi büyük bir hızda başararak, otomatik üretim yapmak, bunu kontrol etmek, izlemek ve planlamak mümkün kılınmaktadır. Bu vesile ile sistem çözümlerimizle teknolojiyi ve yenilikleri kullanarak hızlı, güvenilir, kalıcı, kullanışlı, basit ve kaliteli hizmet sunmak için çalışıyoruz. Firmamız enerji, inşaat ve yol, taşımacılık, arıtma ve damıtma, petro kimya, paketleme ve taşıma sistemleri gibi alanlarda faliyet göstermektedir.

Our company, which is established on 10-03-2014 with the name of Bilişim automation, aims to improve itself and improve customer satisfaction by obtaining better quality, more economical results in a shorter period of time and to improve customer satisfaction in this context in 15-01-2015, the working field, personnel, equipment, and increasing their skills Tmc Bilişim Otomasyon Makine Electrical and Electronics Manufacturing San. And Foreign Trade. Ltd. Shit. Changed its name to Serhat Mah.1456 Sok. At the address of Ivogsan / ANKARA - TURKEY, we offer Contracting, Sales and Project Services in fields such as energy, construction, transportation, petro chemistry, asphalt plant, asphalt plant transportation, refining, distillation, sugar packing, bottle packaging, filling and dosing, industrial automation .

TOP

hakkimizda